SanRemo espressomachine dealer, voor Aanschaf, Onderhoud, Reparatie en Service op professionele espressoapparatuur

roma

San Remo Opera 2-groeps of 3-groeps machine

De opera maakt gebruik van een breed scala aan functies, ontworpen om de controle en de consistentie voor het bereiden van het perfecte kopje koffie te optimaliseren. Deze informatie wordt weergegeven op een LCD scherm aan de voorkant van elke koffiegroep.

lees hier verder

 

roma

San Remo Roma TCS 2-groeps of 3-groeps machine

Dit trendy design geeft een geheel eigen karakter aan de ruimte waar de machine staat. Dit model is in twee en drie groeps uitvoering verkrijgbaar. Deze machine heeft per groep zijn eigen boiler voor optimale temperatuurs-beheersing. Verkrijgbaar in een elektronische (SED) versie.

download hier de product-sheet

verde

San Remo Verde *NIEUW*

De nieuwste machine van Sanremo is ontworpen met een bijzondere aandacht voor grondstoffen en energiebesparing. De zijpanelen van de machine zijn gemaakt uit een uniek mengsel van gerecyclede koffieresiduen (koffiedik) en recyclebaar kunststof welke zijn samengeperst. De stoomknoppen en het handvat van de filterdrager  zijn gemaakt van een materiaal verkregen uit gerecycleerde houten pallets.

download hier de product-sheet

verona

San Remo Verona TCS 2-groeps of 3-groeps machine

De machine heef een klassieke stijl die is afgeleid van de Mercedes SL uit de jaren 60. Dit model is in twee en drie groeps uitvoering verkrijgbaar. Deze machine heeft per groep zijn eigen boiler voor optimale temperatuurs- beheersing. Verkrijgbaar in een elektronische (SED) versie.

download hier de product-sheet

zoe

San Remo ZOE 2-groeps machine

De Zoë is een nieuw model. Bij dit innovatief design loopt het interne frame over in de zijpanelen. Een sfeervolle machine voor een aantrekkelijke prijs.

Verkrijgbaar in: wit/paars, zwart/wit, wit/zwart,wit/groen, wit/rood, wit/geel, total black

download hier de product-sheet

milano

San Remo Milano LX 2-groeps of 3-groeps machine

Het model MILANO LX verschilt met het basis model door het volgende: grotere boiler, peilglas en een veiligheidscircuit ingeval van het uitvallen van de elektronica. Alle verdere functies van de milano zitten ook in de MILANO LX.

download hier de product-sheet
torino
San Remo Torino 2-groeps of 3-groeps machine

De Torino is een nieuw model met mooie afgeronde hoeken. De machine heeft een extra grote 12liter boiler voor voldoende capaciteit. Als optie heeft hij extra verlichting op het werkblad.

download hier de product-sheet

capri

San Remo Capri 1-groeps of 2-groeps machine

Dit model heeft een modern design en heeft toch maar een beperkte ruimte nodig. De machine is geschikt voor een capaciteit van ongeveer 40 tot 50 zitplaatsen. Verkrijgbaar in een elektronische (SED) en in een semi-automatische (SAP) versie.

download hier de product-sheet