roma

roma

roma

San Remo Opera 2-groeps of 3-groeps machine

De opera maakt gebruik van een breed scala aan functies, ontworpen om de controle en de consistentie voor het bereiden van het perfecte kopje koffie te optimaliseren. Deze informatie wordt weergegeven op een LCD scherm aan de voorkant van elke koffiegroep.

De machine omvat 5 individuele geisoleerde boilers: 3 (voor elke koffiegroep één), 1 stoomketel en 1 pre-heater. Elke boiler draagt bij aan de temperatuurbeheersing van het water zodat schommelingen in temperatuur zo klein mogelijk gehouden worden.

Elke koffiegroep beschikt over 6 volledig aanpasbare voorinstellingen (o.a. pre-infusie, pompdruk en watervolume). Als extra optie biedt de Opera het plaatsen van een weegschaal onder de koffiegroep. Hiermee wordt de mogelijkheid gecreŽerd om elk kopje koffie met een exact gelijkblijvende ultieme smaak te extraheren. De bediening is simpel: deze wordt geactiveerd d.m.v. een hendel aan de bovenkant van de groep.

Ook m.b.t. de ergonomie van de machine zijn aanpassingen uitgevoerd: de stoomkraan wordt bediend middels een op en neergaande hendel waardoor de pols minder belast wordt.

De machine is het fantastische resultaat van een samenwerking tussen vooraanstaande baristi en top technici van over de hele wereld. Zoín anderhalf jaar is uitgetrokken voor de ontwikkeling en vormgeving van deze machine. Verkrijgbaar in 2 en 3-groeps uitvoering.